Înființată în 2008, ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile în programele de intervenție pentru copiii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist și s-a specializat în domeniul de formare a terapeuților ABA din România.

Conștientizarea și asumarea responsabilității față de acești copii, a implicării la nivel de grupuri sociale în acceptarea și integrarea în comunități sunt VALORILE dupa care ATCA ghidează toate acțiunile și proiectele pe care le genereaza în beneficiul unei societăți înalt funcționale din punct de vedere uman, comportamental și social.

Am fost inspirați de această cauză nobilă și am apreciat dedicarea celor care vor și sunt schimbarea; tocmai de aceea colaborarea noastră cu ATCA, începută in 2018, a venit natural și cu o mare bucurie în suflet.

Decor Floor a donat aproximativ 400 MP de mocheta Desso si Milliken si PVC Gerflor. Prin intermediul acestor donatii în cele 2 locații ale asociației, am creat legături și am devenit mai constienți de autism și de greutățile care atârnă pe umerii acestor suflete.