Decor Floor se alătură unui eveniment care inspiră un întreg oraș prin diversitate și creativitate, într-un cadru în care (te) descoperi și admiri cele mai ambițioase serii de expoziții tematice.

Sub umbrela temei #TOGETHER, Romanian Design Week 2020 își deschide porțile fizice și virtuale pentru cei care se reinventează zilnic, pentru cei care văd o provocare în fiecare situație gri și pentru cei al căror spirit nu poate supraviețui fără artă.

Design Go este circuitul de evenimente & spații satelit din programul oficial Romanian Design Week care numără peste 50 de activități propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design & arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri sau cafenele, în perioada 5-13 iunie 2021.

Evenimentele vor avea loc în tot Bucureștiul și invită publicul să își creeze propriile trasee prin oraș, să devină turiști în propriul oraș și să navigheze prin harta bogată de spații, la recomandarea RDW. Printre acestea se numără cafenele, showroomuri, magazine și galerii care merită (re)vizitate de public și privite cu alți ochi.

Intre 5-13 iunie 2021, Decor Floor te invită să te alături comunității care celebrează abstractul, diversitatea și efervescența, integrate frumos într-o lume în care toți suntem diferiți si totodată, interconectați.

Prezenți pe harta Design GO, te așteptăm cu entuziasm în showroomul nostru din clădirea Hermes Business Campus, să descoperi ultimele tehnologii din domeniul finisajelor de pardoseli, pereți și fațade ventilate. RDW2021 reprezintă prilejul perfect să îți satisfacem toate curiozitățile legate de acest domeniu spontan si complex.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!