Credem că proiectele cele mai reușite se fac nu doar livrând cele mai bune produse, dar și cele mai bune servicii integrate. Astfel, ne-am concentrat mereu pe atingerea performanţei și am construit un departament de financiar stabil și competent, care se asigură, în fiecare moment al desfășurării proiectelor, de aplicarea celor mai bune soluții financiare.

Astfel, pentru că suntem într-un proces de continuă dezvoltare, ne mărim echipa și suntem în căutarea unui nou coleg pentru funcția de Financial Team Assistant.

Principalele activități sunt:
Introducerea facturilor în softul integrat;
Realizarea, săptamânal, a listei de plăți către furnizori;
Asigurarea suportulului necesar pentru colegii din Departamentul Financiar;

 

De restul ne ocupăm noi! Îți vom oferi toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe complete despre activitățile și sarcinile pe care le vei prelua.

Am aflat deja că îți dorești un mediu de lucru dinamic și eficient în care să te simți comfortabil! Dar nu numai asta, noi îți oferim si oportunitatea unei cariere pe termen lung, cu posibilități permanente de creștere și traininguri atât în țară, cât și în străinătate.

De la tine ne dorim să cunoști pachetul Microsoft Office, să ai capacitatea de a comunica și învăța permanent, să stii limba engleza la un nivel bun, să ai atenție concentrată și răbdare.

Iar dacă pe langă toate acestea poți și să te integrezi într-o echipă formată din tineri ambițioși și inteligenti, atunci completează formularul alăturat, povestește-ne puțin despre tine și impresionează-ne cu CV-ul tău!