București, România

Autori: arh. Adrian CRISTESCUarh. Liviu SÂRBarh. Adrian – Mihai IGNATarh. Ştefan NICULIŢĂ / West Group Architecture
Colaboratori: Proiectant MEP: Pipe Design;
Proiectant structuri: Iterum Construct;
Antreprenor general: Octagon

Furnizor finisaje de pardoseală: Decor Floor CEE

 

Suprafata desfasurata – 125,500 m.p.

Hermes Business Campus este situat într-o zonă preponderent ocupată de clădiri pentru birouri – Pipera, în nordul Bucureștiului; accesibilitatea și locul unde este amplasat HBC constituie două dintre avantajele majore pentru a face din acest complex de birouri unul dintre cele mai apreciate de pe “piața pentru office-spaces” din capitală.

Ansamblul se află în apropierea celor două aeroporturi importante ale orașului și este conectat la rețeaua de transport public urban, HBC fiind situat vis-a-vis de una dintre stațiile de metrou ale magistralei principale N-S.

Întregul ansamblu de clădiri de birouri va fi format din trei corpuri principale, după cum urmează: “Clădirea A”, “Clădirea B” și “Clădirea C”.

Lucrările pentru prima fază au fost finalizate în 2014, iar birourile sunt complet închiriate, (clădirea B). Sfârșitul celei de a doua faze este planificat pentru primul trimestru al anului 2016, (clădirea C). Ultima fază este programată a se finaliza pentru luna noiembrie, 2016, (clădirea A).

http://www.anuala.ro/proiecte/2016/101/