Parteneriate de încredere. Soluții de încredere.

În cei 15 ani de activitate, Decor Floor CEE a devenit un lider de piață în domeniul pardoselilor comerciale și un partener de încredere pe piața imobiliară din România.

 

În acesti ani compania a luat parte la numeroase proiecte valoroase, atât la nivel intern dar mai ales la nivel național, unele reprezentând cele mai importante şi impozante construcţii ale României contemporane. Printre acestea se numără clădirile Hermes Business Campus, Globalworth Tower, Ștefan cel Mare building și clădirea Equilibrium.

Astfel, în perioada 2019 – 2020, parteneriatul dintre Decor Floor CEE și CBI Europe a livrat peste 150.000 metri pătrați de pardoseală tehnică supraînălțată pe piața de constructii noi din România, pentru clădiri de birouri de clasă A. Cele mai multe dintre aceste construcții fiind astăzi certificate BREEAM sau LEED.

Un astfel de exemplu este Equilibrium, faza 1, clădire de birouri certificată LEED – Gold, unde Decor Floor CEE a livrat și instalat peste 17.000 metri pătrați de pardoseală tehnică supraînălțată – Sistemul CBI Europe de tip 28S, care include paneluri din sulfat de calciu semi – încapsulate în oțel galvanizat.

insert igloo jan 2021 tipar_Page_2