Credem că proiectele cele mai reușite se fac nu doar livrând cele mai bune produse, dar și cele mai bune servicii integrate. Astfel, ne-am concentrat mereu pe atingerea performanţei și am construit un sistem CRM propriu, care integrează în totalitate activitatea companiei.

Pentru că suntem într-un proces de continuă dezvoltare & implementare a CRM-ului căutăm un coleg pentru funcția de IT&C Support.

Principalele activități ale jobului sunt:

  • Centralizarea problemelor și cerințelor care țin de echipamentele interne și rețelistica
  • Rezolvarea problemelor împreună cu furnizorii externi de servicii și echipamente
  • Centralizarea problemelor și cerințelor care apar în implementarea și utilizarea aplicației interne (CRM; ERP)
  • Testarea noilor module din ERP
  • Asigurarea suportului tehnic pentru colegii din cadrul firmei, în vederea utilizării corecte a ERP
  • Arhivarea documentelor interne

 

De restul ne ocupăm noi! Îți vom oferi toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe complete despre activitățile și sarcinile pe care le vei prelua.

Am aflat deja că îți dorești un mediu de lucru dinamic și eficient în care să te simți comfortabil! Dar nu numai asta, noi îți oferim și oportunitatea unei cariere pe termen lung, cu posibilități permanente de creștere și traininguri atât în țară, cât și în străinătate.

De la tine ne dorim să cunoști pachetul Microsoft Office, să ai capacitatea de a comunica și învăța permanent, să stii limba engleza la un nivel bun, să ai atenție concentrată și răbdare, și bineînțeles să ai cunoștinte basic hardware și rețele.

Iar dacă pe langă toate acestea poți și să te integrezi într-o echipă formată din tineri ambițioși și inteligenti, atunci completează formularul alăturat, povestește-ne puțin despre tine și impresionează-ne cu CV-ul tău!