Dacă ești o persoană prietenoasă și politicoasă, zâmbești des pentru că așa îți place și nu pentru că trebuie, ești o persoană atentă la detalii și ești organizată, spontană, proactivă, energică, iar la problemele neprevăzute găsesti de obicei soluții creative, atunci avem un jobul perfect pentru tine!

Avem nevoie de un Office Team Assistant, care să preia din activitățile de back office ale echipei, asta însemnând:

… să întâmpini vizitatorii și clienții

… să preiei apelurile telefonice și să redirectionezi corespunzator informația

… să te asiguri ca este permanent ordine în showroom

… să te implici activ în organizarea trainingurilor și a evenimentelor

… să te ocupi de booking bilete de avion și cazări în țară

… să întocmești și să achiziționezi necesarul de consumabile(curațenie și papetărie)

… să distribui corect corespondența către celelalte departamente

… să gestionezi relația cu firmele de curierat

 

De restul ne ocupăm noi! Îți vom oferi toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe complete despre activitățile pe care le vei prelua.

Am aflat deja că îți dorești un mediu de lucru dinamic și eficient în care să te simți comfortabil! Dar nu numai asta, noi îți oferim si oportunitatea unei cariere pe termen lung, cu posibilități permanente de creștere și traininguri atât în țară, cât și în străinătate.

De la tine ne dorim să cunoști pachetul Microsoft Office, să ai capacitatea de a comunica și învăța permanent, să stii limba engleza la un nivel bun, să ai atenție concentrată și răbdare.

Iar dacă pe langă toate acestea poți și să te integrezi într-o echipă formată din tineri ambițioși și inteligenti, atunci completează formularul alăturat, povestește-ne puțin despre tine și impresionează-ne cu CV-ul tău!