Decor Floor România a apărut, pe piata din România, acum 13 ani ca subsidiară a companiei Decor Floor Ungaria, lider indiscutabil, în regiune, în domeniul pardoselilor comerciale și rezidenţiale.

Aplicând o strategie solidă de business, în 2016 Decor Floor România a atins cu succes obiective importante: atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de euro, inaugurarea unui nou showroom în Cluj – Napoca, lansarea Decor Floor Bulgaria și implementarea diviziei de mentenanță.

Pentru că suntem într-un proces de continuă dezvoltare în această perioada ne mărim echipa și suntem în căutarea unui nou coleg pentru funcția de Specialist Ofertare.

Locatie:
BUCURESTI/PIPERA – HERMES BUSINESS CAMPUS
CLUJ-NAPOCA

Ce vei face: 

  • Realizezi calculații pe baza specificațiilor și a planului individual al proiectelor
  • Intocmești necesarul de materiale având în vedere calcularea pierderilor dar și optimizarea acestora, conform stereotomie
  • Vizualizezi și prelucrezi detaliile și secțiunile în AutoCAD
  • Oferi soluții tehnice pentru optimizarea costurilor
  • Oferi detalii legate de specificațiile tehnice ale produselor, preț, termen de livrare
  • Creezi oferte negociind prețul de achiziție al produselor cu furnizorul de materiale și prețul serviciilor cu furnizorii de sevicii de montaj
  • Soliciți feedback-ul clientului și ii oferi suport tehnic pe parcursul analizei ofertei

De restul ne ocupăm noi! Îți vom oferi toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe complete despre activitățile pe care le vei prelua.

Am aflat deja că îți dorești un mediu de lucru dinamic și eficient în care să te simți comfortabil. Dar nu numai asta, noi îți oferim si oportunitatea unei cariere pe termen lung, cu posibilități permanente de creștere și traininguri atât în țară, cât și în străinătate.

De la tine ne dorim să cunoști pachetul Microsoft Office si AutoCAD nivel mediu, să ai capacitatea de a comunica și învăța permanent, să stii limba engleza la un nivel bun, să ai atenție concentrată și răbdare.

Iar dacă pe langă toate acestea poți și să te integrezi într-o echipă formată din tineri ambițioși și inteligenti, atunci completează formularul alăturat, povestește-ne puțin despre tine și impresionează-ne cu CV-ul tău.