Asociația Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional O.N.G. din România, s-a înființat în noiembrie 2013, fiind alcătuită dintr-un grup de bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel.

Proiectul “The Tutors @Cluj” vizează cursuri cu elevi de gimnaziu și liceu, sub formă de meditații, cu profesori care sunt fie specialiști în domeniul lor, fie cadre didactice avizate. Pe lângă șansa de-a interacționa cu “profii ăia cool”, cei implicați se vor dezvolta învăţând o meserie, într-un loc în care vor asimila cunoştinte necesare împlinirii personale şi profesionale.

Din momentul în care am auzit de inițiativa celor de la Beard Brothers, am dorit să ne implicăm în acest minunat proiect de CSR. Astfel, împreună cu partenerul nostru de încredere, ESCREO, am reușit să furnizăm vopseau magnetică Escreo Whiteboard necesară transformarii unei zone, din spațiul The Tutors, într-un tărâm magic, unde creativitatea și spontaneitatea celor mici să nu aibă limite.