Aflat deja la a III-a ediție, Balul Bucuriei  este un eveniment filantropic cu tradiție în București, unic prin scopul său de a susține copiii și tinerii afectați de autism, beneficiari ai minunatei Asociații de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA).

Am fost inspirați de această cauză nobilă și am apreciat dedicarea celor care vor și sunt schimbarea; tocmai de aceea colaborarea noastră cu ATCA, începută anul acesta, a venit natural și cu o mare bucurie în suflet. Prin intermediul acestor donatii în cele 2 locații ale asociației, am creat legături și am devenit mai constienți de autism și de greutățile care atârnă pe umerii acestor suflete.

După o serie de interpretări unice și experiențe surpriză cu oglinzi, recuzită, invitați de excepție și delicatese aparte, evenimentul s-a încheiat maiestuos cu o licitatie tăcută, unde invitații au putut admira o expoziție foto unicată care portretizează cauza acestei seri de neuitat.

Am pășit cu inima deschisă pe Tărâmul Minunilor, contemplând cadrul de poveste din interiorul Palatului Bragadiru și am plecat încărcați de energie pozitivă și cu premiul “Cel mai bun partener B2B”.

Vă mulțumim sincer!